donderdag 22 december 2016

4.. 5.. 6.. 7.. Ga ik het halen?

Het schiet niet erg op met die uitdaging.. 
En daar baal ik best wel van!

Niet persée voor die uitdaging, maar gewoon om het feit dat het me sowieso niet echt lukt om mijn plannen tot uitvoering te brengen. 
Mijn schildklier speelt me namelijk parten waardoor mijn energiepeil tot een nulpunt daalt in de avonduren. En laat ik nou net die avonduren nodig hebben voor mijn hobby. :(

Maar goed, ik heb nog een aantal projectjes die ik hier nog niet gedeeld heb. 
Zo maakte ik inderdaad nog een hoodie zonder hoodie voor mijn jongste dochter. 
Doordat ik nèt te weinig stof had werd het een rolkraagje. Daarna maakte ik nog een babylegging met een zeversjaaltje voor het dochtertje van mijn beste vriendin. Dit stofje had ik al een héle tijd liggen en het was net voldoende voor dit setje! 


En voor Kerst maakte ik nog wat voor mijn poppenmoedertjes. Van Sint kregen ze allebei een eigen BabyBorn, Max en Layla, en die kleintjes zijn zo schaars gekleed dat ik bedacht dat ze misschien wel een omslagdoek konden gebruiken. Poppenkleertjes komen er ook nog wel maar nu even niet...
Ik maakte de omslagdoeken van twee leuke theedoeken! Deze nam ik mee van de Action, waar de biaisband overigens ook van is maar deze lagen al een tijd in mijn voorraad. 
Gecombineerd met reststukjes katoen et voila. 

De foto's zijn niet van geweldige kwaliteit maar dat komt ook door die avonduren en omdat de meiden dit nog niet mochten zien. Ik denk dat ik ga sparen voor een daglichtlamp! 

Nu zit ik dus op 7. 
7 items heb ik nu gemaakt. Zal ik het redden?
Nog 3 items maken voor het einde van het jaar?
Volgende week hebben we vakantie, dus wie weet.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten